Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2017 13:42 - Статия за силни хора. На слабите няма да им хареса
Автор: lvm Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 906 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.12.2017 18:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Един от любимите ми филми е «Револвер»  (Гай Ричи). Много специфичен филм, но от всички, които съм гледала, в него най-добре се вижда на какви игри играе с нас собственият ни разум. Разбрах го не от първия път, но един цитат от него остана в паметта ми завинаги още от първия път:

Единственият начин да станете по-умни е да играете с по-умен противник. – основи на шаха, 1883г

А сега хайде да помислим, по какъв начин тази фраза е приложима в живота. В нея има толкова много житейска мъдрост.

Ако искаш да станеш успешен – имай си работа с успешни хора.

Ако искаш да имаш повече пари, имай си работа с хора, които имат пари.

Тази статия пиша за силни хора!

Мои скъпи силни хора, ако искате да станете по-силни имайте си работа със силни хора. Ако искате да постигате целите си, имайте си работа с хора, които постигат целите си. Наоколо има много слабаци, неудачници, които  се опитват да «изпият кръвта ти». Те се оплакват, осъждат. Те са вампири!

Работата на силните е просто да ги оставят на мира и да им позволят да живеят така както живеят!

Колко е тежко, когато слаби се оказват близки хора (родители). Но именно тук често се случва проверка, кой е силен, а кой слаб.

Не трябва да се помага на слабаци. На тях не може да им се помогне. Те бързо ще изпият «кръвта ти» и ще се наслаждават на победата си. И тогава ти ще седиш и ще се оплакваш от живота и защо всичко се е случило така. Точно както във филмите, когато вампир ухапва човек, и човекът също става вампир. В живота има невидима война между силните и слабите. Кой кого?

Както се казва «Котка и куче под един покрив мирно не живеят». Също така силният и слабият не могат да живеят заедно. Единият ще претегли на своя страна. И, разбира се 99% от случаите слабакът ще направи силния също такъв слабак, а не обратното, защото именно силният в този случай нарушава законите на Вселената и плаща за това.

За това, скъпи мои силни хора, оставете слабаците, бедните и нещастни на мира. Позволете им да живеят живота си и приемете избора им. На всеки Вселената е дала право на избор, гениален разум и способности за да живее в щастие и богатство, но едни са направили избор в полза на богатството, а други са предпочели бедността.

Всеки в живота прави своя избор и трябва да уважаваме избора на другите хора. Ако силен се намесва в избора на слаб не по негова воля, и иска, както се казва «да му направи добро», тогава плаща за нарушаването на законите на Вселената.

Бъди силен! Имай си работа със силни. Слабаците подминавай на разстояние! Да, уважавай избора им, но се дръж по-далеч. Състраданието е качество на слабаците. Силните имат вяра и решителност въпреки всичко да върват напред.

Абсолютно съм убедена, че всеки слабак има огромен потенциал и може да стане силен, но ще направи ли той този избор и кога ще го направи, това е въпрос.

Няма никакъв късмет, има само избор на човек (осъзнат или не) и работа по реализацията на този избор. Както се казва: «На силните им върви».

Всички се раждат силни, но не всички остават силни в живота. Много е тежко да бъдеш силен бидейки заобиколен от слабаци. И не всички силни са готови да бъдат «бели врани» и да минат през самота. А аз съм убедена, че всички, които са останали силни, някога са били самотни. Не са ги разбирали, не са ги приемали, смели са им се, но са издъжали и сега се смеят те, а тези другите оцеляват.

Някой ще попита «Нали на нуждаещите се трябва да се помага?»

Да, трябва да се помага, но само по законите на хората.

По законите на Вселената «Оцелява по-силният». Погледни как всичко е оргинизирано в природата. Помни, че човек е част от природата. И ти или живееш по законите на природата и тогава процъфтяваш, защото всичко в природата процъфтява, или живееш по законите на хората и тогава оцеляваш.

Не напразно се казва «Бедните беднеят, а богатите богатеят» и с всяка криза това се вижда все по-добре и по-добре.

Лично за мен кризите са мощни тласъци за огромен вътрешен растеж.

Приятели, силни, помагайте си, организирайте живота си, богатейте, живейте щастливо и благодарете на Вселената за този чудесен свят. Всеки има своята глава на раменете си и всеки мисли за себе си!

Да мислиш вместо някой е пряко нарушаване на законите на Вселената. За това, поради нарушаването на законите на Вселената силните стават слаби.

Искаш ли да станеш богат и щастлив?

Просто живей според законите на природата и ще станеш.

Искаш ли да станеш беден и нещастен?

Живей според законите на хората. Между другото тези закони са измислили силните за да управляват другите хора, по-слабите.

Вярвам в силата ти!

Ти си роден силен! Вътре в себе си имаш голяма сила, огромен потенциал. Ти можеш всичко! Разумът ти е гениален. Просто използвай всичко, което ти е дала Вселената за себе си в свое благо!

Всички свои мечти можеш да въплътиш!

С всяка година все повече и повече се убеждавам, че личностният растеж е за силните! Да растеш е тежко, за това растат само силните!

Помни: ако искаш да станеш по-успешен имай си работа с успешни хора, ако искаш повече пари, имай си работа с парични хора.

----------------------------------------
УСПЕХ ✔ ЩАСТИЕ В ЖИВОТА --->
http://faktite.webnode.com/statii/




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 942166
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963