Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2019 23:35 - Ако българинът срути това правителство това ще е заради Държавната агенция за закрила на детето! нова гавра - Хора, БДЕТЕ!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 4457 Коментари: 6 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Джeндъp фондация получи правото да записва всички разговори с деца по държавната линия за оплаквания и подпомагане! Приятели, ако искате да видите „истанбулския модел“ в действие, ето, вижте го.

 

Държавната агенция за закрила на детето, която ще събира информация за всички деца в България, е направила националната телефонна линия за деца (НТЛД) с телефонен номер 116 111.

 

  Така. Какво прави тази телефонна линия? Тази телефонна линия „предлага информиране, консултиране и помощ на деца във връзка с широк спектър от проблеми.“

 

Откъде знаем това? От брошура на Фондация „Анимус“. Защо го знаем от брошура на Фондация „Анимус“?

 

Защото Фондация „Анимус“ управлява „понастоящем“ тази национална телефонна линия за деца. Защо така? Защото Фондация „Анимус“ е спечелила конкурс по ЗОП!

 

И сега Фондация „Анимус“ има пълен достъп до всеки разговор на всяко дете, което се обажда на този номер да потърси защита! Държавната агенция за закрила на детето е преотдала тази телефонна линия на една неправителствена организация в лицето на Фондация „Анимус“, яростен апологет на Истанбулската конвенция!

 

Знаете ли какво е това? Това е модел на легално пренасочване на обществени средства към неправителствени организации – разбира се, от кръга на Сорос у нас.

 

Това е легално преотдаване – аутсорсване, нали, на старобългарски казано – на отговорности и права от страна на държавната администрация към „истанбулски“ неправителствени организации.

 

Това е Червената шапчица да се обади на Кумчо Вълчо, та той да я закриля! Няма какво повече да се добави! Държавната агенция за закрила на детето, кой ще закриля децата ни от вас?! Как не ви е срам!!! Закривай!!!!  



Гласувай:
16



1. apostapostoloff - Запознайте се
25.04.2019 06:39
Запознайте се с гнусния морален лик на руския шпионин! Запознайте се с позорното падение на един безсъвестен предател и изменник на своя народ и Родина. Позор!
(Позорът, слава Богу, е по- дълъг от живота!)
цитирай
2. krumbelosvet - Гласуването ми с минус е по грешка.
25.04.2019 06:49
И в най-здравите семейства, свързани с истинска ЛЮБОВ, децата се нуждаят от корекций на поведението. Още повече, когато детските филми отдавна са "истамбулски". Там ако има бащи, те са карикатури. Там между децата се явяват като ментори зрели африкански мъже. И само те са мъжествени.
Даже да се избегнат конфликти с децата, идва пуберитета, и конфликтите стават неизбежни. И тук идват юристите на Сорос...
цитирай
3. radostinalassa - Не се съмнявам, че всички родители...
25.04.2019 15:08
обичат децата си повече от приемните семейства, които са им чужди хора. Децата трябва да се възпитават от родителите си, а не от хора, които се препитават и то добре от приемното родителство. Трябва да се изгонят фондациите на Сорос оттук, както направи Унгария, а не да им се дават права над децата ни.
цитирай
4. karamelita - Родителите и трезвомислещите хора ...
25.04.2019 16:27
Родителите и трезвомислещите хора трябва да предупредят децата си да не се доверяват на разни организации,защото може да ги откраднат и злоупотребят с тях.Колкото и да се карат в къщи,не трябва да се обаждат на телефони на чужди хора.На нашите деца е казано,че ако им говорят глупости за секс да кажат,че те са нормални и тези глупости не са за възрастта им и не ги интересуват и че който гавори такива неща на децата е лош човек и трябва да споделят с родителите си.Дори и ако това става в училище,трябва да потърсят съвет от родителите си по тези въпроси.Сорос трябва да бъде изгонен от България и фондациите му да бъдат закрити!Хората отдавна са го изгонили от държавите си,които имат отговорност към децата.Не да ми правят детски празници и сергии,а да се теглят заеми на гърба на младежта,обричащи ги на мизерия и да се насочват към педерастия и извращения.Да продължава това в Европа просто не граничи с никакъв здрав разум!На това трябва да се сложи край!Особено у нас,където раждаемостта спада,населението масово бяга от България и сме пред голяма икономическа криза!Моля се разумно и трезво мислещите българи ,знаещите, да се наложат над простолюдието и да спрат процеса на затриване на България!!Тази политическа измет, крадлива и корумпирана, трябва да се спре,почва процес на разследване и трябва да завърши с наказание за виновните по затворите!Не може така да продължава занапред !
цитирай
5. bezistena - Бедна им е мръснишката гнусна фа...
25.04.2019 16:37
Бедна им е мръснишката гнусна фантазия на джендър соросоидите и българските им мекерета, имплантирани като злокачествени метастази във всички сфери на обществено – политическия ни живот, какви екстремални катарзисни изненади са им подготвили Светиите ни в земния им живот на тези мерзавци, дето посягат на висшата Българска родова сакралия – децата ни!
Всички тия престъпници и злодеи са марионетки и платени служители на заговорниците срещу Българите, изпълняващи последния етап на перманентния чудовищен заговор и план на юдео – циониста Калерги за тотално унищожение на Българския етнос!

Причините и подробностите за заговора срещу Българите, който е фундаментът и двигателната сила на плана Калерги, вижте в блога ни в поста

"Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти–официален документ на ООН!"
http://bezistena/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

както и в тематичните статии от блога ни, които ще намерите с парола на търсачката "безистена и Калерги", "безистена и заговорници срещу Българите"
цитирай
6. infos700 - Спешни парични заеми! ! !
27.04.2019 01:13

За тези, които искат спешен заем, ви предлагам достъпна лихва от 3%. Вие сте били отхвърлени от много банки? Имате ли нужда от спешно финансиране за консолидация на дълга? Или имате нужда от финансиране за вашия бизнес на писта. Така че, ние сме най-доброто решение за вашите нужди. Ние предлагаме заеми на заинтересовани клиенти без неустойки. Ако се интересувате, свържете се с нас възможно най-скоро и ще бъдете изпълнени с радост.

Whatsapp: +33 7 56 81 46 01

e-mail: infos700@gmail
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4074607
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031