Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2017 14:16 - Пародиите Гала и Стефан и „Откраднат живот”
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 4584 Коментари: 7 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Пародията „Откраднат живот”, наречена сериал може да се сравнява само с пародията Гала и мъжът й, който бе произведен от жена си във водещ на сутрешно предаване. Не знам, откъде е изкопан този Стефан, гледах го 5-6 минути и ми стигна за цял живот. Човекът си няма хал-хабер от телевизия, от журналистика, плещи глупости, пуска неуместни шеги, прави се на интересен /без въобще да е/, а до него тотално изхабената Гала се черви на простотиите му. Това е шуробаджанащина в действие в Нова телевизия. Собственикът Дидие Щосел и Силва Зурлева си затварят очите пред това безобразие, както си затваряха очите и пред безобразията на Дарина Сарелска, която накрая уволниха. Трябва да призная, че дори аптекарката Мая /на Крум Савов/ се справяше по-добре от набедения за водещ Стефан. Дори мамината снаха Ива Софиянска-Божкова /с тъст, рекламодателят Васил Божков/ се справя по-добре, докато интервюира други мамини детенца, които ни баламосват колко трудно са направили кариера, под крилото на татко-милионер. Явно няма кой да уволни Гала и мъжът й, които още дълго ще измъчват себе си и зрителите, които още не са превключили на БТВ, където Деси Стоянова и Сашо Кадиев правят сутринта на хората приятна, канят интересни гости, хуморът им е свеж и са истинско попадение в ефира.

 

Няма кой да уволни и сценаристите на сериала "Откраднат живот". Представям си как се смеят българските лекари, докато гледат това "чудо" на сериалите. Болница, в която лекарите по време на операции клюкарстват, изясняват си личните отношения, карат се  -едва ли има по света. Но в този сериал има. Болницата е пълна със семейни/несемейни двойки, които работят заедно, спорят, крещят по кабинети и коридори, разделят се, събират се. Сюжетът на сериите е съшит не с бели, а с прозрачни конци. Горкият Юлиян Вергов, прекрасен актьор, когото сценаристите накараха, като директор на сбърканата болница да участва в нелегални гонки с мотори /?!/, и после качиха на покрива, откъдето да дава нареждания. Безмислени диалози, нелепо чувство за хумор, повтарящи се интриги - това е сериала "Откраднат живот". Един час откраднато време от живота на този, който реши да изгледа една серия. Лично на мен ми откраднаха три часа, за което отговорност носят продуцентите и некадърните сценаристи, които имам чувството, че не са виждали болница през живота си. Цялата тази сбирщина от нелепо написани диалози можеше спокойна да се развива в двора на селска кооперация, шивашка фабрика или завод за обувки. Болницата е използвана само за прикритие на провала „Откраднат живот”, в който за съжаление са въвлечени и много добри, български актьори.




Гласувай:
8



1. deleted-4udovi6teto - Да, това е точно в десятката.
03.11.2017 14:21
Хубаво казано.
Чу
цитирай
2. apostapostoloff - Че Стефан е олигофрен става ясно
03.11.2017 14:31
доста бързо. А що се отнася до "сериала", там сценаристите копират американските си колеги от "Дързост и красота". И там всеки се такова с всеки и това, поне според сценаристите, внася "пикантна" нотка в иначе сериозното зрелище.
цитирай
3. lubara - Съгласен съм с гореказаното. Гала ...
03.11.2017 14:46
Съгласен съм с гореказаното. Гала не съм я гледал, не ми е приятно предаването й. Но български сериали, освен " Дървото на живота", това е телевизионно време, което е омешано със ситуации и взаимоотношения, които няма как да се случат в живота. А, и онзи кримисериал по БНТ 1, може би там нещата бяха малко по-близки с действителността. Макар, че почти не съм го гледал. С две думи, разни Евтимовци, Халваджияни и Ризовци, а и някои други, да не изброявам, си паднаха на оная работа. Жалко, но факт, котка ближе контакт.
цитирай
4. rosiela - Много сте прав.
03.11.2017 18:03
Само ще изразя мнението си, че от Деси и Сашо, Деси го превъзхожда в пъти. Хуморът на Сашо често прекрачва границата, ръси глупости и обиди, най - малката от които беше днес. От екран: "Мамо, претака ли киселото зеле?". Но тази е най- малката, има далеч по - ярки. На Деси речта е винаги премерена. Няма да я чуете да пита мъжа си как се справя с децата, например.
цитирай
5. podvodni - Само да припомн на уважаемите ко...
03.11.2017 22:05
Само да припомн на уважаемите коментиращи както и на този който се мисли за джурналист.
Уважаеми, човечеството е напреднало до такава степен, че е измислило начин да гледате разнообразна телевизия без да ставате от канапето. Има една джаджа която се нарича "достанционно" . С нея се борави супер лесно - натнискаш копченцето и .....кеф ти Гала, кеф ти Пена, кеф ти "откраднат живот" кеф ти "Робинята Изаура" и т.н. А на "пазара" има една услига дет се казва "кабеларка". Срещу определена сума, може да имате Н на брой програми. Джиткате и се кефите.
Ако и това не ви задоволява, може спокойно да си създадете телевизийка и да си правите предавания по свой вкус и настроение.
цитирай
6. born - В голяма степен съм съгласен с из...
03.11.2017 23:44
В голяма степен съм съгласен с изложението Ви , като съм особено резервиран към оценката Ви за Деси&Сашо /на които по случайност съм попаднал случайно по същия начин, както и при визираната Галя/ . Но всеки си има свой вкус, поради което се присъединявам 100 % към призива на уваваемия колега podvodni.
цитирай
7. apostapostoloff - В Светото писание е казано:
04.11.2017 10:01
"Не ги съдете прекалено строго". Да не забравяме все пак, че иде реч за телевизия, а телевизията е библия на идиота. Там идиоти варят боза за идиоти. Изобщо, телевизията се оказа нещо много калпаво и досадно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167450
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031